Et eventyr fra Sjefscoach Linda

Det var en gang 12 vakre prinsesser som var tatt til fange av en ond heks. Hun hadde ført dem til en borg med tykke murer og der var prinsessene satt i fangenskap øverst i borgen lenket til ubrytelige vonde lenker.

prinsessenes sorg var stor over å ha blitt satt i fangenskap bak tykke murer. Hver dag drømte prinsessene om sin frihet og alt de hadde mistet, men etterhvert som årene gikk mistet de mer og mer sitt håp om å bli satt fri, og drømmene forsvant etterhvert helt.

I borgen var det ett lite vindu høyt og en dag etter mange år kom en god fe flyvende inn vinduet til prinsessene...."Ønsker dere deres frihet vakre prinsesser spurte feen" ?. Alle de 12 prinsessene reiste seg opp fra gulvet fortsatt lenket fast og sa til feeen at de ikke ønsket noe annet mer enn sin frihet,lenkene gnagde og gjorde dem sår og øm like inn i sjelen, men visste at den vonde heksen ikke ville slippe dem fri.
Da fortalte feen de vakre prinsessene frihetens hemmelighet. For å slippe fri fra heksens forbannelse må dere gjøre deres drømmer levende. Heksen har fanget deres gamle drømmer og lengsler, men hvis dere skaper dem på nytt vil heksens trolldom over dere brytes og frihetens skinn vil stråle over dere..

Prinsessene valgte å stole på feen og begynte sammen å drømme den ene vakre drømmen etter den andre. De drømte om dansende ben i duggvått gress, om musikk i sølv under måneskinn, sterke enhjørninger ,de drømte og smil og latter og gleder som man nesten ikke kan forestille seg, og etterhvert som drømmene skaptes ble lenke etter lenke brutt, og steinene i murene falt fra hverandre en etter en, slik at de vakre prinsessene endelig ble fri.

Nå deler prinsessene sine drømmer og gleder med alle som møtte dem på sin vei. 

Derfor går det den dag i dag ett sagn om drømmeskaperne, og feen skapte drømmefangere som kunne gi vakre drømmer videre til dem som hadde sluttet å drømme om et lykkelig liv.
kanskje kommer en av prinsessenes drøm til deg når du trenger den..

Smil fra Linda Chrislock
Sjefscoach i Slankekrigen

 

 

 

Anne signing off ;)))

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

@nne-mor

@nne-mor

41, Hadsel

Gla`jente. Gift, har tre barn. Liker å trene, drive med teater/revy. Studerer til sykepleier.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits