Ny bil og blindpassasjer.

Jeg skal kjøpe meg ny bil, har vært en runde og sett på diverse modeller....og synes egentlig at alle er fine,stilige.....og dyre ;)

Men har funnet noen favoritter da. Så idag har jeg hatt en demobil til min disposisjon, en Toyota Avensis, Business in Class som det så pent heter. Fin bil, god og kjøre......men den har en blindpassasjer!!!! Og hun liker IKKE at jeg bikker noen få kilometer over den tilatte fartsgrensen. Da gneldrer hun med en snerpete søring stemme at jeg har overskredet fartsgrensen. Og ikke svarten om jeg fant ut hvor hun satt henne!! Ingen knapper jeg kunne trykke på som gjorde slik at jeg kunne lukke munnen på henne, og prøvde jeg å skru opp musikken for å overdøve henne så gneldra hun bare enda høyere!!!! 

Nå høres det ut som om jeg er den fartsgale dama, men det stemmer ikke, Bare det at jeg hadde liiiiitt lyst til å teste bilen og hva den var god for. Og dessuten så var det ikke mer en 3-4 km/t over fartsgrensen så var dette kvinnemennesket der med gneldrestemmen sin. Hvorfor kunne det ikke være en smørmyk mannestemme som sa....."Anne.....hva med å senke farten litt kjære??" ;)

 

Jaja.....det positive var jo at bilen varsla med en pipelyd når jeg nærma meg fotobokser. ;)

 

 

Her er vidunderet jeg skal kjøpe meg.......og jeg er blitt lovet at gneldrekjæringa KAN slås av. =)

 

Anne signing off ;)))

 

3 kommentarer

Kristine

12.mar.2012 kl.22:30

Haha, disse gneldrete duppedingsene kan være litt slitsomme ja! :p

Satt på med bestemoren til typen en gang, og trodde hun var litt sprø, kjørte vel rundt i en 40 min tid, og hu satt konstant og prata med denna dama :p

Bra du har funnet deg en bil du trives med da! :D

Emmieverlasting

12.mar.2012 kl.23:43

Bilen er knallfin, vi titter litt på den vi også men er redd den ikke går inn i garasjen vår!:) Godt blindpassasjeren kan skrus av, man kunne jo blitt gal av mindre:o)

Gry Robertsen

13.mar.2012 kl.06:09

Stilig bil! Godt gneldra kan slåes av da;-) Enig at det skulle mye heller vært en myk mannestemme,hehe....

Skriv en ny kommentar

@nne-mor

@nne-mor

41, Hadsel

Gla`jente. Gift, har tre barn. Liker å trene, drive med teater/revy. Studerer til sykepleier.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits