Fiskegryte.

FISKEGRYTE.

4-5 porsJONER

2 pk frosen eller fersk torsk/sei
1 boks tomatpure
1 boks sorte oliven
3 bokser hermetiske tomater
4-5 ss olivenolje
4 paprika
3 store løk
2 chili med frøene
6-8 gulerøtter
2 ts kanel
1 ts piri piri krydder
litt salt

Skjær opp alle grønnsakene i passelige biter( ikke for tynne).
Surr chili, olje og løk på panna, ha i tomatpure og krydder. Hell i de hermetiske tomatene.
Legg alle de andre ingrediensene i gryta lagvis.
Kok opp og skru ned ovnen og la gryta småkoke i 40-50 minutter.

Vips så har du fiskegryte:) Kos dere masse!

Gryten smaker godt sammen med proteinbrød/brød i andre varianter.

 




 

 

Anne signing off ;))

3 kommentarer

Solkro.blogg.no

13.feb.2012 kl.18:25

Og den så lekker ut og hørtes nydelig ut:)

Så det kan være jeg prøver:))

Ha en fin kveld og goe knib:)

Gry Robertsen

13.feb.2012 kl.19:38

Spennende: Jeg lager altfor lite fiskemat så denne må jeg få prøvd meg på:-)

lulltove

13.feb.2012 kl.20:50

Det hørtes veldig godt ut. Den kopierer jeg :)

Skriv en ny kommentar

@nne-mor

@nne-mor

41, Hadsel

Gla`jente. Gift, har tre barn. Liker å trene, drive med teater/revy.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits