Farmen helgen........

Ok, her kommer en oppdatering på "Farmen helgen" =)

 

Gården vi skulle tilbringe helgen på ligger ikke så altfor langt unna her jeg bor. En liten kjøretur på 15-20 min, så 7-8 minutter i båt......og vips så er vi tilbake i fordums tider. =)

Vi møtte opp på Grønning, og her ble vi hentet av Sjefs Coach Linda`s mann, som fraktet oss over med en rask liten sak av en båt. 4 om gangen + bagasje ble fraktet over en blikkstille fjord badet i månelys og omstrødd av klare klare stjerner, men kaaaaldt var det. Men til tross for kulda var det vemodig vakkert. =) Skulle ønske jeg hadde bilde av det, men vanskelig å få til med mitt lille kompakte digitale kamera.

Vel fremme så vi opp mot huset som skulle være vår base denne helgen. I vinduene så vi levende lys blafre, og ute på trappen fakkelbokser som ønsket oss velkommen. 

 

Bildet av gården tatt søndag da vi forlot gården. Vi hadde tillhold i det øverste huset.

 

Fredagskvelden ble brukt til å komme på plass og være sosial med de andre deltakerne. Det ble mye latter og en veldig god tone. 

Vi fikk servert pesto bakt laks, lun salat og rødbeter til kveldsmat. Desserten var varme bær med eggedosis..... Var så utrolig godt!

 

Neste morgen var det deilig frokost laget av Sjefs Coach Linda og hennes sønn Fredrik. Fredrik er en ung kjekk mann, inne i sitt 21. år. Må si det står respekt av hansmot til å tilbringe en helg med 12 kaklende damer på en avsidsliggende plass ;).......hehe.

 

Etter deilig frokost var det tid for å sjekke tingenes tilstand......vi ble veid og målt. Skuffelsen min vr stor da vekta bare viste en nedgang på 0,1 kg. =( Men nå skal det sies at dette var en helt annen vekt en min som ble brukt. Etter hjemmkomst i går veide jeg meg her hjemme, og da viste vekta mi en nedgang på totalt 7,5 kg. Men, nå har jeg bestemt meg for å ikke henge meg så opp i vekta, og heller konsentrere meg om cm. De viste nemmlig en formidabel minskende omkrets!!! =) Me like!!!!

 

Så bar det ut på tur. Vi måtte masjere.....synge en sånn dere militær sang i takt med masjeringen......i oppoverbakker med en elendig kondis........hehe.....på slutten var det knapt lyd av oss. 

 

Vi gikk til en fin liten vik, her satte vi fra oss utstyr og ble forberedt til øvelser i konkurranseform. Vi fikk bla beskjed om å bygge en borg på ca en meter høy og 1,50 i diameter av steiner vi fant i området. Vi skulle ha fokus på løftetknikk, og balanse. Så ble vi utfordret på viljestyrken vår gjennom en øvelse som het "Gate to hell". Her skulle vi stille i 2 grupper a 6 stk. Vi stod på en rad og skulle løpe rasket mulig mot hverandre gjennom "Gaten" som var mellomrommet mellom Linda og Fredrik. De flyttet seg nærmere for hver runde og det ble rimelig trangt å passere til slutt., og de laget som kom først over målstreken ble vinnerlaget. Taperlaget....som jeg var på... :/  Måtte som straff lage en sang til vinnerlaget. Og så vi gjorde......og avsluttet med sangen at joda dere vant denne gangen .....men neste gang skal vi slå dere gang på gang ;)

 

 

Her er gjengen på  tur. (Det er jeg med det hvite pannebåndet til venstre i bildet.)

 

 

Litt av borgen vi bygde.

 

Etter endt aktiviteter stod det leirbål og lunsj på menyen. Vi varmet karbonader med ost, litt salat og squash i folie på bålet. Lettvint, godt og mettende. Blir garantert turmat heretter.

 

Så bar det tilbake til Solum gård. Etter et skifte av klær, litt avslapping, turen varte i 3 timer, så var det tid for treningsteori, litt ernæringsteori av Fredrik. Tror han slet litt til tider med skarvlesyke damer, men godt jobba unge mann!!!! Mye nyttig og godt forklart informasjon!

 
 

Kveldens høydepunkt var deilig seigryte og dessert av pisket krem, tilsatt cottage cheese og saus av jordbær som hadde fått en runde i mixeren. Seigryta var sterk og god og minnet veldig om Bacalao. =)

 

Etter maten var det sosialt samvær, med blant annet kortspill, samtaler, latter og kos.

 

Dette var litt om lørdagen. Tar søndagen ved en senere anledning ellers blir innlegget laaaaaangt ;)

 

 

En havørn hilste på oss.......

 

Anne signing off ;)))

 

 

 

 

 

5 kommentarer

solkro

06.feb.2012 kl.22:40

Dette hørtes rett å slett moro ut:)

Ha en fin kveld:)

@nne-mor

06.feb.2012 kl.22:52

Jepp det var det! =) Tusen takk for kommentar!

Takk ilige måte =)

Johnsine

06.feb.2012 kl.23:38

Nice! Godt jobba, du e tøff! :) PEISA PÅ! :D

Gry Robertsen

07.feb.2012 kl.06:35

Dette hørtes jo helt fantastisk ut...Noe jeg selv kunne vært med ¨på:-) Håper v i får høre om søndagen etterhvert;-) Ha en fin dag:-)

Stine

13.feb.2012 kl.13:40

Heisann!

Godt jobba, det e cm som e mest artig å følge med på, kiloan går jo så sakte sia de blir tel tunge muskla!!

Du har ikke oppskrift på den seigryta, hørtes vældi god ut!!!

klæm fra Stine :)

Skriv en ny kommentar

@nne-mor

@nne-mor

41, Hadsel

Gla`jente. Gift, har tre barn. Liker å trene, drive med teater/revy.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits