Å sånn går nu dagan......

Hei hei!!

Nå er det noen dager siden forrige innlegg.....så en liten oppdatering er vel på sin plass.

Vel egentlig ikke mye å oppdatere, dagene går i et forrykende tempo. Er halveis i min sykehjemspraksis, og oppgaveskriving tar litt tid. Godt å kjenne at jeg nå mestrer mer og er tryggere på en del prosedyrer. Hege min kontaktsykepleier er en fantastisk person, veileder godt, er rolig og vi kan spøke sammen, jeg har vært superheldig der. =)

 

 

Når det gjelder Slankekrigen Vesterålen er jeg veldig godt motivert, jeg trener jevnt og trutt og følger menyen til punkt og prikk. =)  Nå til helgen skal vi på "Camp Slankekrigen Vesterålen". Den skal tilbringes på en gammel veiløs gård. Vi må i båt for å komme dit, og huset vi skal bo i har ikke toalett inne og vann må hentes. Blir nesten litt Farmen dette. Men, jeg GLEDER meg stort!!! Gleder meg til å treffe de andre deltakerne, til å få inspirasjon, bli coachet inne tanketeknikk og ernæring. Gleder meg til treningen og turer. =) Full oppdatering kommer etter helgen of course ;)

 

 

Dagens trening har vært en time BODYVIVE og en halv time CX WORK. Sitter her nå sliten, nydusja og mett. Har måttet forskyve middagen til kvelds, så nå er nettopp Kyllingwok inntatt. Litt avslapping før jeg skal krype i loppekassa. 

  

 

Sweet dreams everyone!! <3

 

Anne signing off ;)))

Én kommentar

Gry Robertsen

02.feb.2012 kl.06:55

Så flink du er:-) Lykke til på campen,hørtes veldig gøy ut da:-)Ha en fin dag

Skriv en ny kommentar

@nne-mor

@nne-mor

41, Hadsel

Gla`jente. Gift, har tre barn. Liker å trene, drive med teater/revy.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits