Tjola hopp og hei!!!

Endelig ble det fredag....me like!!!!

Skal bli godt med noen dager fri.....vel ikke helt fri. Har en pleieplan som skal leveres på mandagen, så jeg må bruke en liten del av helgen for å gjøre den ferdig. Men, trenger ikke stå opp i "sjettotta"...( nord norsk ord for vannvittig tidlig). ;)

Dagen idag har for såvidt vært grei. Har hatt steikanes lyst på brødskive med masse godt pålegg, men klarte og holde meg og heller nyte tomatsalaten jeg hadde med på tidligvakta.

 

 
 

Nå kjenner jeg at det skjer ting i kroppen. For uten muskelstivhet og "onter" både her og der kan jeg tydelig kjenne litt "ømhet" i nyrene noe jeg tolker som renselse av kroppen.
 

Maten som er listet opp på menyen må jeg si er en stor positiv overraskelse!!! =) Hadde egentlig aldri trodd at lavkarbomat skulle være noe for meg da jeg er altfor glad i brød og potet. Men maten som jeg spiser metter, er god på smak og i en slik mengde at jeg er mett og fornøyd etter målltidet.

 

I dag har jeg spist en gratinert form med laks, brokkoli og blomkål. Med en saus av fløte, dijonsennep raspet ost,karri, pepper og paprika krydder. Var namme nam! =)

 

Har nettopp laget en handleliste om det jeg trenger til helgen, i morgen er det kyllingburger som står på menyen, og søndagen er det chilligryte som skal prøves.....gleder meg! Legger ut oppskrifter etterhvert.

 

Idag tok jeg treningsfri, formen er ikke helt på topp. Men i morgen er det styrketrening som står på programmet, og er klar for det.

 

 En av sangene jeg bruker til egentrening.

 

Ha en fin helg alle sammen!! =)

 

Anne signing off ;)))

 

Én kommentar

Ramaskrik

21.jan.2012 kl.15:06

Salaten ser virkelig god ut! Ha en fin lørdag :)

Skriv en ny kommentar

@nne-mor

@nne-mor

41, Hadsel

Gla`jente. Gift, har tre barn. Liker å trene, drive med teater/revy.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits