Dag 2........skallebank!

Dag 2 er straks tilbakelagt og den må sies og være litt mer "heftig" en dag 1. Fikk en duvelig skallebank i løpet av dagen, noe som nok  kommer av forskjellige ting. Bla annet ble det et litt for langt opphold mellom to målltider og litt for lite drikke. Dette pga av ting som skjedde i praksisen. I tillegg tror jeg nok at kroppen fikk et aldri så lite "mangel på koffein sjokk! ;) Den stakkars kroppen min som er vant til å få rikelig tilførsel i form av kaffe eller Cola gikk nok i et aldri så lite sjokk da den ikke fikk sin vante mengde.
 Men pyttsan.......det ordner seg det. =)

 

Menyen vi har fått utdelt er til de grader en positiv opplevelse!!! Så mye godt vi får spise.....koser meg med nye retter! =) I dag har jeg laget Avokadosuppe med reker i .......NAAAM!!! Anbefales på det sterkeste og er superenkel å lage. Slenger ut oppskriften her.

AVOKADOSUPPE

 

2 modne avocado

1/2 sitron

2 dl fløte

1/4 ts karri

1/4 ts pepper

4 dl grønnsaksbuljong

 

Del avocadoene på midten, fjern skall og sten. 

Bland avocadokjøttet, sitronsaften,fløte, krydder med en stavmixer.

Rør "røren" i grønnsaksbuljongen.

Suppen kan spises varm eller kald med avocadostrimmler, reker/kylling som tilbehør.

 
Ellers har jeg gjennomført dagens treningsøkt, 4x4 intervalltrening. Skulle gå i 4 min og jogge 4 min......vel gjennomførte så godt jeg kunne, men må innrømme at det ble mer 4 min rask gange og så 4 min rolig gange. Har hørt snakk om noe som kalles kondis??? Tror ikke jeg har et snev av det en gang ;)

 

 

En gang i fremtiden......;)

 

 

Anne signing off ;)))

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

@nne-mor

@nne-mor

41, Hadsel

Gla`jente. Gift, har tre barn. Liker å trene, drive med teater/revy.

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits